21 enero 2007

CÓMODO TRIUNFO

FC Primates 6 - Simer 1

Cómodo y sencillo triunfo de Primates ante Simer. Tonino fue baja de última hora por parte de Primates. El partido apenas tuvo historia, ya que en los primeros minutos de juego el marcador ya reflejaba un claro 2 a 0 a favor de los verdes, sendos goles obra de Da. Wallace hizo el tercero de la tarde y su primer gol de la temporada tras culminar una acción individual de Oriol. El descanso evidenció la eterna superioridad de Primates ante un rival de escasa habilidad técnica y táctica...

En la reanudación José marcó immediatamente dos goles, ambos de típico delantero centro aprovechando su perfecta colocación y mejor olfato. Con la manita como resultado, Simer marcó de córner tras error colectivo. Y cuando el tiempo de juego moría inexorablemente, Da hizó el sexto y su tercer hat trick en lo que va de campaña. Fue la mejor forma de despedirse puesto que éste no volverá a enfundarse la camiseta de Primates por motivos personales.

En fin, cuarta victoria del año ante un rival muy flojo que deambula en el último puesto de la clasificación. Se cumplieron los pronósticos y se consiguió la victoria en un partido sin chispa, emoción ni fuerza alguna...

10.Da, un bloggero yamahero en paro.

18 comentarios:

Anónimo dijo...

ets un gilipollas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
he anat a la pagina de bcn i es veritat lo del anunci.

Ningú et diu k critikes a la gent, jo nomès et dic k no animes.

Si per una discusió com la del dissabte no penses jugar més amb primates, t'asseguro k m'hauras decepcionat molt.
No et penso tornar a parlar en la vida.

10.DA dijo...

Primer de tot jo dono la cara. Segon si soc un gilipolles pero ja no aguanto mes gilipollades. Tot el k he dit es cert. No animo com ningu m'anima a mi. Em sento menyspreat dins l'equip i aixo no m'ho treura ningu.
Es clar k he posat l'anunci, estimo jugar a futbol sala i siui amb Primates o no ho vull seguir fent. Ni som un equip ni som res. No es pot parlar mai...

10.DA dijo...

o si no k algu em diga kant algu m'animat a mi. O m'ha dit: ben jugat, o segueix aixi. Doncs mai. I a sobre es preten k jo animi a tothom, k em calli la boca i m'ho empassi tot sol. Doncs ja no puc. Jo soc aixi per lo bo i per lo dolent. I per lo vist no se m'accepta tal i com soc. Sempre he sigut aixi i sempre ho sere. Dins el camp dic el k penso...pero no x aixo deixaria sortir a fora de banda una pilota passada per un company per molt k estigues enfadat amb ell. Allo d'ahir va ser la gota k va colmar el vas.

10.DA dijo...

Ha arribat un punt k ja no puc més. Tard o d'hora havia d'explotar i va ser ahir. A sobre no soporto k se'm ridicultzi i se'm despreci davant de tothom com amb l'acció d'ahir contra Simer. El tema no és una discussió puntual es k ja son moltes i potser tinc jo la culpa per la meva forma de ser. el millor per tots es k la nostra relacio com a futbolistes dins de Primates s'acabi. Encara recordo kant el Tonino va deixar un any de jugar supusadment xk no aguantava la pressió i les critiques dins l'equip especialment les meves. Aquest tema no es repetira més i no seré l'excusa xk algu deixi de jugar o s'enfadi jugant.

10.DA dijo...

L'any que ve igualment hagues deixat de jugar amb Primates xk me'n vaig a viure a Bilbao, asik ja no ve de 4 o 5 mesos... em fot molt deixar de jugar xk m'encanta pero no jo puc seguir fent amb les mateixes condicions. Per mi hi ha un abans i un després del partit contra Simer. I sincerament si d'algú no m'ho esperava era de tu usuari poc anònim Oriol.

10.DA dijo...

A per cert gracies x tota la vostra ajuda en la realització i colaboració amb akesta pagina...

10.DA dijo...

Ara mateix la burrada k tinc es tant gran k no m'hi veig tornant a jugar amb Primates. Soc una "cabezón" i lo reconeixo pero les coses no s'obliden facilment. La mano negra claudica x fi.

Anónimo dijo...

ET DEMANO MIL PERDONS!!!!!!!!!
JODER NO SIGUIS TAN CABEZON!!!!
TU TENS LA TEVA MANERA DE SER I PUNTO. PERO ENTEN K JO TINS LA MEVA I TINC UN PRONTO MOLT DOLENT I M'ARREPENTEIXO MOLT DE HAVER DEIXAT PASAR LA PILOTA.
JODER!!!!!K TINC K FER?

SI DESPRES TE LA PASAVA TOTA L'ESTONA A TU I TU PASSAVES DE MI!!!!
TOTHOM T'ANIMA IGUAL K ALS DEMES PERO NO TANT PERQUE ETS EL MILLOR DE L'EKIP!!!!!
NO SIGUIS GILIPOLLAS!!!!!

Anónimo dijo...

Realment estic flipant amb aquesta noticia, falto a un partit i es lia mes que al bernabeu.
Penso que aixo de les "beralles" i piques es normal amb la familia martorell, pero aixo ha de quedar dins del vestuari.
No accepto la teva dimisio, et valoro moltisim com a jugador, i ho saps, i crec que sense tu l'equip baixa moltisim de nivell.
La historia de primates no pot acabar d'aquesta manera.
I aixo de que vaig marxar per la pressio, saps perfectament, i no fa falta q torni a explicar la historia, que no va ser aixo el q em va decidir a estar un any sense jugar a futbol.
Dani no em decepcionis i segueix fins a final de temporada !!!

Anónimo dijo...

PERO DIGUE'M KUAN M'HAN ANIMAT A MI?
NO ENS ANIMEM I PUNTO.

QUINA DECEPCIO PER LO K HAS MUNTAT PER UNA XORRADA K S'HAURIA D'HAVER KEDAT AL CAMP!!! COM DIEM SEMPRE!!!

Anónimo dijo...

SI SEGUEIXES ASI DE CABEZON T'ASEGURO K JA POTS APUNTAR-TE A UN ALTRE LLIGA PERQUE EN REUNIÓ EXTRAORDINARIA DE LA JUNTA EM DECIDIT K NO ET DONEM LA BAIXA.
AIXÓ VOL DIR K NO POTS JUGAR EN NINGUN EKIP DE BCN DEPORTIVA.

NO PENSO TORNAR A PARLAR MES DEL TEMA.
EM ACABAT PER SEMPRE.

10.DA dijo...

X aixo mateix si saps k mai ens animen xk em reclames coses a mi k ningu fa?? Oriol va ser el gest, deixar passar la pilota sense fer res em va ridiculitzar a mi i a tot l'equip. Em dona igual k despres si volguessis jugar... el gest ja estava fet.
Ni som un equip ni som res. Som un grup de coneguts i familiars k nomes quant les coses van rodades (i ahir ni aixi)tot funciona. Si perdem arde troya k deia akell.
No es tan facil fer borron i cuenta nueva x mi. Estic una miqueta fart de tot plegat.

10.DA dijo...

No esperava menys de tu. Gracies

10.DA dijo...

Ho sento pero no puc cambiar d'opinió del dia a la nit. Si es la vostre decisió ho respecto i punt.

10.DA dijo...

K jo deixi l'equip es la millor soluciono xk deixi d'haver-hi mal ambient, males paraules i millor sintonia en general.

10.DA dijo...

El pitjor de tot es k es com si jo tingues sempre la culpa de tot. I a sobre m'amenaces amb un EM ACABAT PER SEMPRE per akest tema... aixo em fa sentir molt millor...

10.DA dijo...

Tot aixo ha sevit al menys xk hi hagin comentaris al blog, algo poc habitual...

raulj dijo...

No em puc creure que diguis tot aixó...
Ets l'ànima de l'equip, el millor jugador i serà una llastima que el teu últim partit amb primates hagi terminat així.
La temporada vienent (si continua primates... perquè si ho deixas serà un pal molt dur. per tots. però crec que especialment per al teu germà...) crec que serà una temporada molt trista. Et farem molt a faltar. Ho saps. I ja que t'envas per no tornar, la millor manera seria terminar la temporada amb el teu equip. vivan los PRIMATES JODER!